Chci a toužím
když je léto
i když je zima
jsem lidské zboží
jsem drobnou větou
jsem sen, co dřímá
stydím se
jsem kapsářka snů Tvých
kouzelnice
jsem rampouch na římse
jsem jeptiška i mnich
jsem nevěrnice
p.ř.e.k.r.á.s.n.á báseň!
02.12.2010 09:41:00 | šuměnka
..zimo, zadrž!
Všechny kapsy mám potřebné, není kam zalézt...
:o)
Jiří senior
01.12.2010 18:48:00 | j.c.
Zajímavý styl, takhle bych to nedovedl napsat a líbí se mi to. Jo, jo. Martin.
01.12.2010 15:23:00 | Martin H