"radostná"
Anotace: Drobné zamyšlení...
Slyším padat listí z korun
poslouchám je už pár let
mizí domy, mizí stromy
kvůli pokroku Vpřed!
Levá nebo pravá
u voleb jest jedno
bude - li u koryta pořád žráti hlava
bude demokratické temno
Monarchisté, prezidenti, politici
je tohle snad ráj?
plaťme daně, od úst berme
však vy si vily stavte dál...
Komentáře (0)