Na dobrou noc
Anotace: ..:o)jen taková momentka pro miláčka...
Je tajemná noc a za okny padá bílý sníh,
chybí mí tvé pohlazení a chybí mi tvůj smích.
Chtěla bych tě obejmout a líbat tvoje rty,
jen o tobě si nechám zdát, ty nejkrásnější sny.
S myšlenkou na tebe tady teď usínám
a tuhle básničku, z lásky ti posílám...
Přečteno 350x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, CULIKATÁ, James Libustka
Komentáře (1)
Komentujících (1)