Oslava lidské rasy
Uzavřeni ve svém soukromém infernu
přehlížíme ten hořící ráj
cesty jsou buď slepé
nebo vedou zpříma dolů
Ke svému užitku
przníme ten vzácný dar
zprofanování existence
a uměle vytvořený cíl
hromadný
Snažíme se dosáhnout dokonalosti
přičemž to dokonalé přehlížíme
všichni proti sobě
ozbrojeni hloupostí
Klaníme se modlám
pomíjivým a umělým
Vzdáváme hold
v plastových chrámech
před oltářem s nápisem SLEVA
Pro svůj vlastní komfort
přehlížíme bolest druhých
Posraní ze své nadřazenosti
s touhou podmanit sobě všechno
Čím že je světu člověk?
Škodlivým parazitem
Přečteno 329x
Tipy 8
Poslední tipující: Trystan ap Tallwch, Gabrielle, strašidýlko-střapatý, Danger, Any 4
Komentáře (3)
Komentujících (3)