TRAJEKTORIE POCITŮ
Tlaková níž cyklónu,
v rozsedlině depresivních hmot,
hluboko pod povrchem ctižádosti a snahy žít.
Nad horizontem v balónu,
hledáš z mravenčí perspektivy ideály hodnot,
jak vyprázdnit hlavu,mít v ní klid.
Kapilární jevy pocitů,
povrchové napětí ti zakřivuje duši.
Nekonvenční úhel tvých parazitů,
ti na pólu rovnováhy nesluší.
Pokles hustoty vnitřní krásy,
náměr tvých citů,minul trajektorii.
v kořenech zachytilo se,jen pohanství národů.
Hordy,davy,zástupy,masy,
svádí ke globální harmonii,
zaštítit naší auru z nejasných důvodů.
Přečteno 432x
Tipy 21
Poslední tipující: Gabrielle, NikitaNikaT., Mbonita, Tamara, la loba, Psavec, CULIKATÁ, Jesper, Květka Š., labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)