AGENDA
Organizovaný stav násilí,
legitimní mocenské potlačení společnosti.
Černí,bílí,přistěhovaní,rodilí,
naplnění nenávisti a zlosti.
Mezidruhové konflikty,
kmenových bojů.
Právní delikty,
staroměstských orlojů.
Konspirační teorie,
mocné korporace,státy
Terorizmus rozbije,
tajné spolky válkou načaty.
Vlivní představitelé národů,
manipulující s námi všemi.
Tajné vládní projekty,zbrojícího závodu,
strategické hry s ordinálními preferencemi.
Vše popřít a zamlžit,
vše utajit,nehodící se,zlikvidovat.
Dvojité agenty nasadit,
falešné důkazy podstrkovat.
Lhát a lhát,
svobodu zahodit.
Nemilovat,
důvěru zneškodnit.
Přečteno 282x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, NikitaNikaT., la loba, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)