Náš svět
Kouřové signály,
jak od strýčka Alberta...
Přehlížím,
pro vločky studený....
Šeptáš mi do vlasů,
a v očích máš tisíc divokých plamenů....
Bojím se, ach bojím,
že jednou mě sežehnou docela celou...
V krvi nám koluje rum,
i štěstí v té naší citové kalamitě....
A já,
sesbírám ty střepy co znamenali svět.....
Jednou určitě,
ach, docela určitě....
Budeme zase stát,
pevně na nohou....
A v kapse,
si poneseme ten náš svět.....
Přečteno 277x
Tipy 19
Poslední tipující: Oťas, Denael, Žqáry, fuu, la loba, Danger, Gabrielle, PrinceznaHeliovýchbalonků, James Libustka, Petbab, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)