Workoholička
S lehkým podmračením,
těžce zaneprázdněná,
proplout zateskněním,
napůl i vlastně celá.
S kruhy pod očima,
mezi stohy papírů,
okolí tiše dřímá,
se společností upírů.
Vyčerpaná a trochu na dně,
topím se v tom lidském bahně,
s polámanými nehty a mastnými vlasy,
kde jsou zatraceně ty dobrý časy?
Přečteno 378x
Tipy 9
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Gabrielle, Taloued, Ledová víla, CULIKATÁ, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)