Sněhem se brodím
Anotace: Teď bezhlavě jdu a sněhem se brodím...
V tomhletom kraji, kde jednou se zrodím,
teď bezhlavě jdu a sněhem se brodím,
na jazyk si šlapu, v krku mi škrábe,
však návaly vzteku už jenom slabé.
Naštěstí nejdu sám, jsme tady dva,
vidím svělo, ikdyž je tma...
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Haminka
Komentáře (0)