ALE KDO TO CHTĚL
Anotace: ale kdo to chtěl.......
Myšlenka která tě ničí
proč...ale hříchy brečí
jsou ale v každém doteku
z luna cizích povzdechu
Domněnka co jen klíčí
jen tak cvičí
vteřina úleku
mlčení beze strachu
Přiznání co jen brečí
je i není něčí
hledaní převleku
bez naděje doteku
kolik kdo ztrácel
i když to nevadí
vteřina poradí
... ale kdo to chtěl
Přečteno 315x
Tipy 19
Poslední tipující: Gabrielle, NikitaNikaT., Mbonita, Tamara, Psavec, labuť, CULIKATÁ, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, Jiná, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)