Dračí oči
Dvě rudé oči
kovového draka
Svět se semnou točí
stále mne tvá dlaň k sobě láká
Dračí oči zaří do tmy
do myšlenek úsměv se vryl
Jsem tu jen já a ty
tvůj smích - můj splín smyl
Dvě rudé oči
dvě srdce, jenž se střetly
Poblouzněná jak na kolotoči
v duši kvítka citu vykvetly
Přečteno 390x
Tipy 22
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, vodnař, Gabrielle, Doradan, Psavec, Mbonita, Jiná, CULIKATÁ, James Libustka, Květka Š., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)