Vánoční 2
Anotace: Vánoční pro kamarádky syna na besídku
Maminka napekla vánoční cukroví
Hvězdička v jablíčku zdraví nám předpoví
V lodičce z oříšku svíčky si plují
Perníčky zdobíme ve váze chvojí.
Purpura pokojem příjemně zavoní
Ježíšek s dárečky zvonečkem zazvoní.
Že všichni u stromku spolu se sejdeme
To je ten největší dárek co najdeme
..... a druhá v podobném duchu, ať mají na výběr ;) .....
Zase tu jsou Vánoce,
stejně jako loni
Stromeček i purpura
bytem krásně voní
Na stole je cukroví,
venku padá sníh
Krajem znějí zvonečky,
koledy a smích
Přečteno 633x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, NikitaNikaT., vodnař
Komentáře (1)
Komentujících (1)