Křížek na krku
S křížkem na krku usínám každičký večer
Proti zlým démonům ochráněna jsem
Ráda bych tebou chráněna byla
S tvojí rukou v mé ruce usínala
S nadějí, že mne máš rád ...
Přečteno 291x
Tipy 5
Poslední tipující: Špáďa, hatlapatla, Markéta Hl.
Komentáře (2)
Komentujících (2)