Nechci štěstí za peníze,
časem zvadne, přijde svízel.
Štěstí já jen za lásku,
ze srdce či z oblázků.
11.12.2010 19:32:00 | Špáďa
Přinesu Ti štěstí ve všech podobách
rozsypu se pro Tě na podlahu
v drobnostech, co dokáží mít svoji váhu
Přinesu Ti štěstí drahá, neměj strach...
04.12.2010 08:19:00 | šuměnka