Nenávist a milenka
Anotace: ta, jež kráčí přes mrtvoly...
Hej! Za svou zradu draze plať,
chceš-li mi ublížit, tak ať,
však opatruj svůj život, pozor dej.
Ranám mým krutým hbitě uhýbej!
Myslíš, že ublížit mi lze?
Vyvaruj se blízkosti dýky mé.
Vždyť její čepel mrazí jako led
a na ostří se skví smrtelný jed.
Viníš mne z svého neštěstí,
že muž tvůj na mém loži klidně spí.
Topíš se sama ve svých bolestech,
trháš si vlasy, bloudíš ve stéblech...
...má rána z milosti teď zastaví ti dech.
Přečteno 249x
Tipy 4
Poslední tipující: Vlk v rouše, Gabrielle, James Libustka
Komentáře (0)