Mužem během okamžiku
Jednou k nám přišel
docela cizí navoněný pán
&
nesl srolovaný létající koberec
Byl jsem šťastný že vidím
kouzel-
níka
a těšil se na jeho vystoupení
Ale on popadl postel
a začal s ní jeho chlupatýma rukama šoupat
sem tam
a
jeho slova páchla
odpovědností
jeho oči byly mocnější než cokoli
co jsem kdy předtím viděl
A já ti šeptal:
Přitul se ke mně
Momo Liu
ty čínská krasavice
prodávájící doutníky z gumy
a stonožky nosící touhu
na přání
Přitul se ke mně Momo Liu..
---
Ale zatímco sis čistila pleť
nehty atp.
seděl jsem v krabici pod schody
abych ta kouzla snad
nepokazil
***
Přečteno 399x
Tipy 11
Poslední tipující: fidgetypoet, HarryHH, Lukáš Rymeš, CULIKATÁ, drsnosrstej kokršpaněl, trhla.marketka, James Libustka
Komentáře (3)
Komentujících (3)