Anotace: když v ozvěně šeptá čas....
Jak ty to jenom děláš? Tvé dílko nejen, že mě uchvátilo, ale hodně mě vzalo za srdce a tak jsem se právě podívala ven, miláček pracuje a mráz se dere pod kabáty... jen tak jsem prostě zamyslela... na obyčejnými věcmi. Díky za to nádherné počtení. Vážně. ST!!!*** klaním se.
02.12.2010 20:57:00 | NikitaNikaT.