SRDCE OCEÁNŮ
Skleníkový efekt tvého srdce oceánů,
zvýšená koncentrace hladiny tvých citů.
Na vlnách tvého štěstí z porcelánu,
v alejích kamenných obelisků ve stínu hlaholitů.
Památník tvých ztrát a nálezů,
vytesaný z polárních ledovců.
Pár symbolů pár zářezů,
v chladných vodách teskníš tancem kytovců.
Rozebíráš vztahy skládané z merkuru,
střípky, úlomky z pocitů samoty.
Nezbývá ti nic, jen hodit korunu,
panna nebo orel, sama si vyber hodnoty.
Přečteno 414x
Tipy 21
Poslední tipující: Nick Name, Gabrielle, šuměnka, CULIKATÁ, Mbonita, labuť, Psavec, Květka Š., NikitaNikaT., Kapka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)