Zrada
Zrada
Čas mě zradil
Když našel jsem ho
V jeho temném bytě
Ve vaně plné vychládající vody
S podřezanými zápěstími
A skelným pohledem do nicoty
Naděje mě zradila
Když slyšel jsem ji
Jak miluje se
V posteli s nebesy
Pod jednou dekou
Se zoufalstvím
Pořád a pořád
Dokola
Láska mě zradila
Když před Bohem
Za účasti dojatých hostů
Jediným polibkem
Vstoupila do svazku manželského
S nenávistí
Radost mě zradila
Když odjela do ciziny
S tím, že bere si volno
A navždy tam zůstala
Kvůli teplejšímu klimatu
Štěstí mě zradilo
Když hrálo ruskou ruletu
Vystřelilo si mozek z hlavy
Na zeď
Temného sklepa, kde se hrálo
Na diváky, kteří fandili
A uzavírali sázky
Všichni ti mě zradili
Nebyli tak schopní
Jak měli být
Nebyli tak svědomití
Ve svých povinnostech
Se stoickým klidem
Míchám léky ve sklence whisky
A těším se na sladký spánek
Když mohli oni zradit
Tak já taky
Přečteno 242x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
Komentáře (0)