Nejen bolest brousí polodrahokam,stane se drahokamenem až po dlouhém procesu...Spíš perla se rodí z velké bolesti...
04.12.2010 21:29:00 | Danger
Diamant je kámen kamenů,
vyvolává touhu
zda léčí srdce,
to říci nesvedu
ST
02.12.2010 21:20:00 | Kars
Bolest znám
ale srdce mám jak seždímaný hadr na podlahu
kterým bys asi sotva už setřela i pár tahů
pro mne ta teze jenom klam...
Však věřím /slyšíš věřím jistě
že mnohým, které znám, srdce však září čistě!!!
02.12.2010 20:11:00 | šuměnka