Blues marnivý holky
Rozbitým oknem pouštím draka
Dávám ti znamení
že jsem si právě vyčistila zuby
použila nový parfém
ten odér
mi zatím vždy zajistil místo
v první řadě na baru
navlékla silonový punčochy
po svatební noci uteklo jedno oko
a to co zbylo
jsem bezpečně uložila
na dno sklenice
ještě dýchá
přitulila se k růžovýmu medvídkovi
Růžena
po starý tetě
/když umírala chtěla ho zabalit s sebou do kufříku
a pak ho s Petrem vyměnit za život na věčnosti/
nechala svítit jen malou kopii lampičky
od Tiffanyho
pomodlila se třikrát Otčenáš
za padlé milence
natřela okraj postele prošlou rtěnkou
Dávám ti znamení
Přečteno 388x
Tipy 13
Poslední tipující: Divoženka1, Gabrielle, Psavec, Mbonita, Skalsky Pavel, Kapka, teď už nikdo, labuť, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)