Jsem snem
Svlékám ze sebe
tu masku anděla
na bránu duše klepe
otázka, co se styděla
zeptat se, kdo vlastně jsem
má odpověď zazněla
já jsem křehkým snem
a budím děti z krušných rán
bráním je ze snů podlým lstem
chráním je, ač nejsem zván
a tímto se zavazuji k povinnostem
ochraňovat a milovat dětské snění
chci být jejich častým hostem
a to se doufám nepozmění
spokojené dětské spaní
sny klidné a bezbřehé
každého si podmaní
a to je pro mě příjemné
Přečteno 303x
Tipy 28
Poslední tipující: jitka.svobodova, Gabrielle, Psavec, Mbonita, NikitaNikaT., Tamara, Jiná, hašlerka, Petbab, Agniezka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)