Moje dcera by ti řekla,
že když cvrček umí hrát,
vzdělání má, školy, kurzy,
tak nemusí pracovat... :o)
Kdyby ještě pilnější byl,
cizí řeči našprtal,
před zimou by mu pak každý
svoji chýšku otvíral... :o)))
17.01.2006 09:57:00 | Cecilka