Slzy
Anotace: Taková hloupost...
Slzy mi tečou po tváři
a snad ani ve snáři,
nenašla bych rozluštění
svých nekonečných utrpení.
Slzy, slzy, slzy...
Krásně jedna za druhou…
Slzy, slzy, slzy!
… stékají na tvář mou.
Pláču, jako malé děcko,
co nedostalo hračku…
„Uklidni se, Lucko,
sic dostaneš facku!“
Přečteno 386x
Tipy 16
Poslední tipující: Live to fight, ZILA78, Agniezka, jedam, Jeronym., jvacl, Mrs.Underwood, Radek.oslov.Šafárik, Mbonita, Gabrielle, ...
Komentáře (0)