Jak lego
Jak lego v hlavě lehce srovnané
kdy říci ano, a kdy pak říci ne.
Tak chtěl bych z hlavy kostku mít
a jasně tříbit touhu, lásku, cit
tak jasně v hlavě kostky poskládat
má míti, nebo nemá míti rád.
Pak s hlavou čistou večer usínat
a s ránem novým jen pak vzpomínat
na chvíle nejistoty předešlé
kdy hlava kulatá má jenom byla
a nejistá, leč hezká byla.
A s novou jasnou představou
bych moh najít s lehkou jistotou
tu pravou k sobě samému tu družku
já odkládám tu tedy tužku.
A směřuji tím směrem západním
k dánům tím skvělým chlapíkům.
Pak dám si lego nechat na triku
a z kostek hlavu pak si poskládám.
Ach já se mám...
jak já se mám...
Přečteno 345x
Tipy 26
Poslední tipující: mkinka, strawbery, labuť, Mbonita, Gabrielle, malá slečna, ZILA78, NikitaNikaT., Psavec, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)