Inzerátek
Anotace: Dívka si podala inzerát ve verších. Neodolal jsem a stvořil odpověď, kterou vám teď předkládám ;-)
Pojď ruku v ruce čarovnou zimní pohádkou,
s osamělou zelenookou brunetkou,
já ráda Ti dám křehkou něhu,
když shodím Tě do bělostného sněhu,
u svařeného džusu s hřebíčkem a skořicí,
obnažím Ti rety polibkem touhou hořící...
-x-x-x-x-
Kampak jenom ten svět spěje.
Pod křehké něhy pláštíkem
když mne shodíš do závěje
k tobě citem zachvěje se zem?
Směle tvrdím dívko - stěží.
Tvůj obnažený ret, horký dech
dokud venku tiše sněží
co lék na mne působiti nech.
Jestliže tvé rety hoří,
mne polibkem zapáliti zkus..
Nedokážu ti však neříct:
svařuj víno a ne džus.
Komentáře (3)
Komentujících (3)