...
myšlenka kapka,
hladinu rozčeří ...
na vodě loď vratká
/snad vrátí se domů/,
než se dnes sešeří
...
tisíce myšlenek a přání víří nám hlavou - při koupání /a to nejen/ při koupání :-))
ST
17.04.2011 11:37:00 | Bambulka
Vana je ten nejsoukromější prostor co znám.
Ikdyž tam člověk není sám.
08.12.2010 11:18:00 | Viktorie Zvalová