Budík
Anotace: …snad to jednou nebude jen sen…
Po dlouhé době
sen se mi zdál,
krásný sen o tobě
jen už nevím jak bude dál.
Já ve snu k tobě ruku vztah
a touhám se chtěl oddávat.
Krásný sen však zdolal hned,
budík ten hnusný, snový vrah.
Přečteno 342x
Tipy 11
Poslední tipující: Maryje..., Bambulka, Elisha, Viktorie Zvalová, Mbonita, Špáďa
Komentáře (5)
Komentujících (4)