Snílci
Anotace: tak nějak k nim patřím :)
S hlavou toulavou
s hvězdou nad hlavou
oni jdou cestou
-nejasnou, zkřivenou-
a půjdou dál s písničkou
-radostnou, příjemnou-
za tou svou... vysněnou
...ideou
Přečteno 358x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)