Hudební lhaní, neklidné spaní
Anotace: Ach ty romantické cajdáky. Člověka úplně zblbnou...
Písničky lžou.
Všechny ty texty o lásce.
Dávají prostor mé otázce.
Kde autoři podklad vzali?
Mám pocit, že víc než lhali.
Láska nikdy dokonalá není.
Všechna ta slova – pouhé snění.
Písničky lžou.
O věčném štěstí, o konci dobrém.
O nějakém vyřešení moudrém.
Mají tam místo pro naději,
teď bych jim řekla nejraději,
že ve světě se asi nevyznají.
Nebo že mi všichni něco tají.
Písničky lžou a vždycky lhaly.
Jenže jsem to nevěděla,
když představy mi malovaly…
Přečteno 245x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (0)