Když město ví sví
jen ledabolo spí
Je stále v strehu
na pravom aj na ľavom brehu
Ale mesto vie to svoje
vedz to onomatopoje
no a láska vie tiež svvoje
nerátaných tých včiel roje
17.01.2006 12:36:00 | džemo
milionkrá omílané téma,ale ty jsi mu dal punc originality, hodně sugesvní básnička.
17.01.2006 11:33:00 | Skalnička
Nezamknu dveře, třeba host může přijít...
a z oken nechám dovnitř lampy podívat...
zapálím svíčky a měsíční kámen bílý
na přívěsku může úplněk uvítat...
Město se ukládá k nočnímu odpočinku...
s úsměvem jeho auru pohladím...
ať krásné sny se zdají všem těm snílkům,
co trápení a bolest zatím k sobě přivádí... ;o)))
Máš jí vážně nádhernou!!!
17.01.2006 10:30:00 | Cecilka
to je naprosto dokonalý!!Užasný metafory a tak přesný vidění toho špinavého pofidérního města!....No vidíš, a já ho mám přesto ráda....Bajajo díky, fakticky nádhera!
17.01.2006 10:18:00 | Markét