zámek
Anotace: to co máme poznáme když to ztratíme
Sbírka:
lidi
na zahradě v zámku
vykvetli růže
obejmuli hradbu
do krásného květu
byl to div divů
ze sedmi světů
na zahradě v zámku
byli obyvatelé domu
neviděli duv divů
viděli jen růži z trnů
za oknem zámku
v krásném květu
zpíval ptáček zlatý
lidem k potěšení
byl to div divů
ze sedmi světů
za oknem v zámku
v růži z trnů
obyvatelé domu
neslyšeli krásu tonů
obyvatelé zámku
nevnímají tu krásu
to co svět obdivuje
opečovávají ledabyle
to co bylo
pomalu už mizí
to co bylo
už není
obyvatelé zámku
litují svého činu
minulost však změnit nelze
chyby napravit už nelze
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: Snící čarodějka
Komentáře (1)
Komentujících (1)