Démoni smrti rukou vlastní
Ve snu navštívili mne křídla smrti,
teď vracejí se ke mně,
ve dne i v noci,
vždy když ke smutku klesnu,
pokaždé kdy ztrácím se v myšlenkách
a v jejich moci.
Ony vracejí se
a volají mne,
ke hříchu nabádají,
vždy krůček mne dělí,
od pokleknutí,
k vlastnímu zahubení.
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Jamesow
Komentáře (0)