Anotace: ... miluju vánoční pinožení lidiček, když
...tam v světle lamp, kde hustá tma se ředí
se srocují snad nejen Ti, kdož hledají své odpovědi
tam v čase zim choulí se lidská ztracení
by nalezli, myslíc si v domnění...
A tahle víra s láskou překrásným jest znamením
že právě hloubka lidství na správném místě sedí!
díky za tu báseň!
06.12.2010 09:29:00 | šuměnka