Anotace: O podivných pocitech, které svojí podobu získávají až po čase...
Když jsem čet tvý romány, tak jsem si řek, že jsi spíš na prózu a že tvoje básně nestojej za nic.
Ale teďka jsem si jednu přečet a zjišťuju, že opakem je pravda. Jsi univerzální a tohle se ti povedlo, ST!
06.12.2010 20:48:00 | Corsica