Anotace: trouchniví nám zem, slunce nás zabíjí, dýchat nám nechutná, žití se nám nedaří
Jsem větší optimista (i když přiznávám, že v básničkách to tak nevypadá :-) ) - vysadíme nové aleje.
05.12.2010 15:20:00 | G.P.
Ale my zlo přece přemůžeme Vikčo, jsme přece silné holky:-))).Hezkou adventní neděli Ti přeji a usměj se na mě, zase bude lépe, uvidíš.
05.12.2010 13:55:00 | CULIKATÁ
Hezké, taky jsem někdy smutná že často převyšuje dobro zlo. Musíme ho vymýtit jako plevel z pole, to s tebou moc ráda souhlasím a posílám přání pěkné a spokojené neděle.
05.12.2010 13:01:00 | carodejka