...s kufrem v podpaží

...s kufrem v podpaží

Anotace: jen jedna z dalších koncertních písní....

Sbírka: Věci neměnné

Zameťte po mě stopy na zápraží,
i tu cestu ve sněhu.
Odcházím tiše jen s kufrem v podpaží
hledat jiný čas.
Vašich rad už jsem se zcela nabažil
a proto je mi do běhu.
Nemávejte mě ani na nádraží,
už nejsem jeden z vás.

Tady u Vás se pořád stejně žije,
samé seriály a americké komédie.
Jen v kinech pro pamětníky
je změna programu
místo „Starců na chmelu“
dávají „Chlapce na gramu“.
Ještě, než tu mé tělo zcela shnije,
rád bych obětoval ty smaragdy z Austrálie,
chtěl bych pozdravit Dalajlámu,
klidně s kufrem v podpaží
... a v pyžamu.

Možná nejsem ten, kdo tady překáží,
a však zcela ochoten
opustit i ten hlučný bar v pasáži
a vydat se za sny.
Už mává na mě ta dívka ve vitráži,
co byla taky sen.
Nechávám pro ní bílý vůz v garáži.
jako dar předčasný.

Tady u vás se pořád stejně žije,
samé seriály a americké komédie.
Jen v kinech pro pamětníky
je změna programu
místo „Starců na chmelu“
dávají „Chlapce na gramu“.
Ještě, než tu mé tělo zcela shnije,
rád bych obětoval ty smaragdy z Austrálie,
chtěl bych pozdravit Dalajlámu,
klidně s kufrem v podpaží
...a v pyžamu.
Autor patrikus, 05.12.2010
Přečteno 500x
Tipy 15
Poslední tipující: James Libustka, Zasr. romantik, dream in emptiness, Kars, Míša S., Gabrielle, Judita, Kapka, CULIKATÁ, Viktorie Zvalová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

taky mám někdy tu chuť..

05.12.2010 15:35:00 | patrikus

líbí

Utéct před světem.
V pižamu a s rohlíkem v kapse.

05.12.2010 15:30:00 | Viktorie Zvalová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel