Život jakoby měl mnoho úrovní,
radostně je s tou, co se uskromní...
06.12.2010 18:11:00 | Veselý Drak
podle nové taktiky
kupuj čáso z trafiky
Sice budeš jenom čučet
možná taky trohu hučet
ale není nad radu
ona míří do Hradu.
06.12.2010 12:13:00 | Tanzania
Milý Psavče, řeknu v letu
baví mě Tvůj život čísti
rázem totiž člověk zjistí
jak to chodí u Vás v světu...
ještěže jsem jsem větrnice
pro nebeské milování stvořená
nahoře i dole na ctitele dělám ramena
však jenom jedinému olizuji líce...
;o)
06.12.2010 10:42:00 | šuměnka
Někdy postačí obyč. holka, jak nóbl dáma, někdy obyč. holky, hrají si na nóbl dámy. :o) ST!***
06.12.2010 06:11:00 | NikitaNikaT.