nebeská souhvězdí dělají
inventuru
prý chybí hvězdný koráb
On vyplul na cestu
za hvězdou co zatím
jméno nemá
zatím obecně
říkají ji astrologové..Žena..
St
06.12.2010 12:39:00 | Mbonita
Poslouchám Cinderellu, co poslal k výběru
bych inspiraci měla pro psaní
A neznám měřítko pro posouzení odhadu i záběru
která z těch věcí dvou mne poraní či zachrání
Tak stále čtu, a pomalu se nořím do těch slov obrazotvornosti,
co se mi promítají na pozadí
co rozjasňují fata morgánu a žíznivého do té krásy svádí
v níž tvrdne rozum doslova a měknou v těle kosti…
06.12.2010 12:18:00 | šuměnka