Rychlík R 768 bude na své cestě o 60 minut opožděn
Rychlíky nabraly hodinu zpoždění,
koukám na cedule, prokřehlý mrazem,
okolo mladíci v kožichu odění,
z tlampačů linou se omluvné fráze.
Pár deci kofeinu kupuju u stánku,
kelímek z papíru v dlani mě pálí,
položme nyní si kratičkou hádanku:
Stojí tu s námi ti, co mají balík?
Ředitel Českých drah měl by jít do basy
... z tlampačů linou se omluvné fráze...
že hlavním viníkem je zrovna počasí,
tak to jim nežeru, to bych byl blázen.
Zpoždění narůstá o další minuty,
zároveň před týdnem lístek se zdražil,
kde mám vzít na jízdné neví ty filuty,
nechť každý z té bandy
v pekle se smažil...
Přečteno 685x
Tipy 27
Poslední tipující: Veru, Maryje..., Azure angel, Madanik, Elisha, zaba.zuzla, Mango-Holka, Miroslav Možný, Montynka, dream in emptiness, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)