Břízička
Anotace: pod jehličnanem to není ono:)
V lese vprostřed paloučku
roste bříza malinká
pod břízkou tam lehávám
já a moje Martinka.
Dříve jsme my dováděli
nedaleko pod smrkem,
Martince však vadilo, že
má jehličí až pod krkem.
A čím níže,
tak tím víc.
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: lucajda89
Komentáře (0)