Anotace: Proroctví Lásky chcem všichni naplnit, zdraví a šťastní - chceme-li, můžem být. :))).
Jdou léta a kroky jsou stále tlumenější...
jen proroctví lze naplnit kdykoli...
***
Jiří senior
18.12.2010 17:59:00 | j.c.
Proroctví Lásky; to nejsilnější ze všech hlásaných
Ty vcházíš do ulic, do kolemjdoucích tudy jdoucích
ty říkáš s něhou, silou, v polích, na paloucích
ať kráčí za Tebou, pryč z marnosti a pohany...
silné!
07.12.2010 19:42:00 | šuměnka
Moc hezky jsi to podala.
Proroctví Lásky chcem všichni naplnit,
zdraví a šťastní - chceme-li, můžem být. :))).
06.12.2010 22:43:00 | carodejka
Pěkné a dobře čtivé dílko... často se jen tak jdu projít... a dětí vidím spousty, jejich hlasy jsou slyšet daleko... ST!***
06.12.2010 21:08:00 | NikitaNikaT.
Zdraví bychom si všichni přáli
všechny poklady za něj jsme dali
spolu s ním štěstí potom kráčí
už není důvod k pláči
mě k culení to stačí:))
06.12.2010 10:32:00 | CULIKATÁ