V jednom seriálu (South Park) jsou vedle sebe Buddha a Ježíš a Buddha říká: "Vše je tak, jak to má být." A Ježíš mu na to odpoví: "Drž hubu, Buddho!"
Takže takhle nějak bych reagoval na Tvojí báseň: "Vše je takové, jaké to má být." Ale protože mně tyhle rychlý moudra už lezou krkem, radši se hned okřikuju: "Drž hubu, magore!"
06.12.2010 14:14:00 | 6thSun
Vesmír jsem zahlédla poprvé jako malá
a ohromil mne zcela
...a podruhé pak z jeho očí sálal
A já jsem pohlcena celá!
06.12.2010 13:16:00 | šuměnka