Vánoční růže..
Anotace: .. planetka Flora
Z planetky Flora se nehnu
- jménu vzhled neodpovídá
jak se mám? na těle křehnu
bílými ústy jak křída
na olivínů lesk kreslím
květiny rudé, snad nikdy
nebylo těch, jež prinesli
rudou rtěnku na rtech z křídy
aby Floru o Vánocích
jež zelená je jak jedle
zdobili rudě v emocích
polibky, mé rty posedlé
líbáním všech jejích pustých
reliefů kolem dokola..
(pročpak v snech svými se ústy
ve vánočních růžích toulá?)
Přečteno 296x
Tipy 27
Poslední tipující: Gabrielle, Markéta Hl., Sisinka, hašlerka, Tamara, NikitaNikaT., Jiná, PIPSQUEAK, Psavec, James Libustka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)