Naposled
Anotace: In articulo mortis-v očekávání smrti
Naposled uslyšíš zpěv
černých kosů
Naposled vdechneš vůni trav
Naposled vnímáš sněť
lidských hlasů
a okouzlení nových zpráv
"Naposled jíti ruku v ruce
s Tebou má lásko
s Tebou můj světe
Naposled shlédnout zlaté slunce
s Tebou má lásko
můj život kvete-
i zmírá"
Naposled uslyším:"Láska neumírá!
To jenom já jenom já"
Naposled poslechneš si Píseň lásky
Naposled zapláčeš usměješ se
Naposled pohladím lásko
Tvé vlásky
a vykročím do deště
Přečteno 286x
Tipy 9
Poslední tipující: Kapka, danav, Psavec, Květka Š., CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Sweet KiWi
Komentáře (0)