chapu..asi proto ten tip..mam sice rodinu a o vanocich se schazime atd ale v podstate tancas taky nejak extra nemiluju..
06.12.2010 23:55:00 | Lioness
Zkus to bez těch rýmů. Rýmy akorát svazujou ruce a většinou pouze vzbudí dojem, že báseň má původ na prvním stupni základní školy, protože málokdo je umí používat. Musí se s nimi šetřit a nesmí být samoúčelné- vždy by v prvé řadě mělo jít o obrazy, přímočarost patří do hovorů v samošce. Pokud nebudeš tlačit na pilu určitě se to jednou povede :-).
06.12.2010 17:07:00 | Nikotin