Večer pred vchodom do podchodu
zapálili pneumatiky,
pili vodku a víno,
fajčili trávu.
A tancovali, spievali
a vracali.
Stál som za oknom s mobilom pri uchu
a pozeral sa.
Keď ich brali policajti,
lebo rušili moje rozjímanie,
hľadeli na mňa.
Tváre mali čierne od sadzí.
A ja dušu.