Requiem
Hrobové ticho,
bolestný nářek.
Těžký vzduch,
obtížný nádech.
Krásné tóny,
tklivá melodie.
Žalostné zvony,
nikdo nepřežije?
Vyhaslá vášeň,
v mrtvém pohledu,
zbývá jen báseň,
v němém projevu.
Requiem poslední,
tváře bližních bledé.
Náhrobek (ne)všední,
jen v odstínech šedé.
Přečteno 369x
Tipy 6
Poslední tipující: blackwolf, hypertenze, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)