Napůl ze dveří
Anotace: ...napůl cestou.
plácla jsem něco
/už napůl ze dveří/
v hlavě zatím
rojící se vosy
venku tma,
davy,
mráz,
sníh,
a skřípající zuby
bez skloviny ponětí o tom,
co se děje
cestou k domovu
jsem škrábala seznam
nákupu
neměl konce,
břidličná tabulka
praskla pod vahou argumentů,
křída se sypala do dlaně,
a nebylo co číst
vosy bzučely vzteklou melodii
a já...?
čekám na bolest
Přečteno 315x
Tipy 22
Poslední tipující: WhiteSkull, Gabrielle, enigman, Kapka, Psavec, Květka Š., labuť, jedam, zenge, Štěpina G, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)