III (Oceán)
Anotace: 6. prosince 2010
Sbírka:
OCEÁN
Ležíme na pláži
a naše těla se dotýkají
v tu chvíli jako by čas
neexistoval
jsme jenom Já, Ty & Oceán
v jednom velikém objetí
Ležíme na pláži
a naše těla se dotýkají
nejvzdálenějších hranic
vášně
Ležíme na pláži
a naše mysli se dotýkají
hlavou se nám honí nekonečno
myšlenek & nápadů
připadáš si tak mocná
& nesvázaná & milovaná
Ležíme na pláži
a naše mysli se dotýkají
nekonečných vesmírných
plání
Ležíme na pláži
a sluneční paprsky
olizují naše rozpálená
těla
sleduju tvé oči
ve kterých se promítá
nový ještě neokoukaný
film
Doux rien-faire
Douce liberté
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: Nikotin
Komentáře (2)
Komentujících (2)